Over mij

Over het Atelier

Mijn atelier is de plek aan huis waar ik dingen ontwerp en creëer. De ruimte was er al maar werd eerst gebruikt als kapsalon en is sinds 2016 omgebouwd naar een ruimte waar ik nog steeds naar hartenlust met mijn handen kan werken. Daarnaast is het een ruimte waar ik met een kleine groep samen creatief kan zijn. Ik ontwerp graag vóór de klant maar ook mét de klant. De dingen die ik maak zijn vooral van hout of een gepersonaliseerde kaart voor o.a. geboorte of jubileum.

Over Crista

Rond 2015 begon ik meer na te denken over; waarom doe ik wat ik doe en waar word ik het meest blij van. Hoewel ik altijd met veel plezier in het kappersvak werkzaam was, had ik me al eens bedacht dat ik na mijn 50e niet meer lang door zou gaan als kapster. Maar wat dan … Uiteindelijk gooi ik het over een andere boeg. Vandaar ook de naam 😉.

Ik werk nog steeds graag met mijn handen maar dan nu het liefst met hout. Hout is een prachtig natuurlijk product, goed te bewerken en alleen de geur al… De liefde voor het werken met hout heb ik geleerd van mijn vader die al op jonge leeftijd in het meubelvak kwam. Ik hou van een uitdaging dus steeds iets anders maken houd me actief. Dit betekend dan ook dat ik steeds weer iets anders bedenk en meestal uitvoer. Vaak maximaal 3 van hetzelfde product. Waar ik ook kom, ik let vaak op design of inrichting. Ik kijk wat praktisch is, wat sfeer brengt of waar ik iemand blij mee kan maken. Maar daarbij is het prettig dat ik word benaderd, gevraagd of uitgedaagd 😉.