Diensten

Ontwerpen

Woonaccessoires op maat of op zoek naar een verfrissende huis of tuin indeling. Als je iets zoekt van hout, als cadeautje of voor jezelf, en het is soms net te klein of te groot dan ga ik graag met je om tafel. Samen kunnen we bespreken of het anders kan en heb je zomaar een uniek cadeautje. Het is voor mij ook een leuke uitdaging om je te helpen bij een plattegrond voor je tuin of bijvoorbeeld met de indeling van je woonkamer.

Creëren

Gepersonaliseerde kaarten en producten van hout. Zoals bijvoorbeeld woonaccessoires of speelgoed. Zoek je een speciaal kaartje voor iemand die je lief is dan kan ik vast iets voor je betekenen. Speciaal met naam of bijzondere tekst, helemaal naar jouw wens. In mijn atelier heb ik enkele voorbeelden maar ik creëer voornamelijk op verzoek. Dit geldt voor zowel kaartjes als producten van hout. Vaak maak ik niet meer dan 3 dezelfde producten. Maar meerdere aantallen kan altijd in overleg.

Inspireren

Creatieve workshops, meedenken en “over de boeg”. Over de boeg omdat ‘anders’ doen niet ‘een kopie’ van een ander hoeft te zijn. Door samen te werken met een ander of een kleine groep, hoop ik mensen te inspireren. Ik deel graag wat me bezighoudt en wat ik creëer. Vaak ontstaan er mooie ideeën als je gedachten verbindt.